Despre noi

head+despre+noi.webp

Construim împreună

Baucem - ambiții și istoric

Astăzi, într-o lume în continuă expansiune și evoluție, în care cererea a ajuns să depășească disponibilitatea resurselor, dublate de impactul globalizării din perspectiva dezvoltării durabile, nevoia de a eficientiza consumul sub orice formă, devine o prioritate.

Astfel, misiunea noastră subscrie și îmbrățișează “fluxul” acestei dimensiuni, oferind soluții integrate necesare eficienței termice a clădirilor în sisteme complete și certificate.

Experiența de zeci de ani a proprietarilor afacerii în domeniul materialelor de construcții, a născut dorința de a dezvolta un business bazat pe producția și livrarea unei game proprii. Astfel, de la această intenție, s-a înființat în anul 2016, MULTIGRUP EPC SRL, o firmă cu capital integral privat românesc care activează în domeniul materialelor de construcții. Afacerea a luat amploare foarte repede, extinzându-se în mod constant și într-un ritm susținut.

Pe lângă cifre și calcule, cel mai important element pentru noi este partea umană a firmei. Toți angajații formează o familie unită și plină de activitate, mereu atentă la detalii și implicată în a satisface dorințele cumpărătorului.

MULTIGRUP EPC SRL este deținătorul brandului BAUCEM, oferind produse definite de calitate și rezistență care consolidează designul, confortul și eficiența oricărei clădiri, indiferent de destinația acesteia.

Sistem termoizolant EPS BAUCEM

Sistem termoizolant EPS BAUCEM GRAFIT

Sistem termoizolant ROCK BAUCEM

Finisaje pentru fatade si interior

Baucem+despre+noi9.webp
Baucem+despre+noi3.webp
Baucem+despre+noi2.webp

Serviciile noastre

Serviciile Baucem sunt special create pentru a oferi clienților flexibilitate în achiziția produselor. În acest sens, punem la dispoziția clienților noștri flota proprie de mașini de transport, disponibila pentru a livra marfa în condiții de siguranță, direct la adresa dorita de client. Flota auto este variata, astfel încât putem livra cu rapiditate, în funcție de cantitatea și de gama achiziționată, în toate zonele tarii.

Astfel, împreună cu BAUCEM puteți face din casa dumneavoastră un loc mai liniștit pentru a trăi, alegând cele mai eficiente soluții pentru variate etape ale lucrărilor de construcții, fie pentru amenajări noi sau renovări, bucurandu-vă de calitate superioara, consultanta tehnica și rapiditate în livrare.

Building Awareness Underneath Cost Efficiency Management

Construim împreună cu profesionalism și calitate

Vizitează pagina noastră de contact pentru a afla mai multe detalii și a solicita o ofertă!

element+despre+noi.webp