Compania

head+compania.webp

Construim împreună

Multigrup EPC

Multrigrup EPC, cu sediul in Romania, actioneaza prin intermediul mai multor companii raspandite in diferite si domenii de activitate eonomica

baucem.png

BAUCEM Este marca pentru care producem sisteme integrate pentru eficienta termica in fabricile noastre.

alfa-logo-2.webp

ALFA GLOBAL este o companie din grup, cu sediul în Istanbul, care supraveghează piața turcă și țările din Orientul Mijlociu în care activăm atât pe proiecte energetice, cât și prin comerț și operatiuni Joint Venture bilateral din Turcia catre Europa si viceversa.

STAACK TRADE MARK o companie de grup dedicată distribuției pentru piața italiană și custode a unei game de produse din biomasă, inclusiv: peleți certificati ENPLUS, brichete de cărbune și cărbune pentru grătar. O gamă completă de plinte din polimer și rame de tavan fals. STAACK TM este agenția generală pentru Italia a AGT https://www.agt.com.tr/en lider mondial in productia de parchet laminat, panouri de pereti pentru amenajari interioare, plinte, panouri pentru industria mobilei.

Construim împreună cu profesionalism și calitate

Noi, cei de la Multigrup EPC suntem implicați 100% în dezvoltarea de sisteme durabile, sclabile și mai ales de calitate pentru toți clienții noștri. Dacă dorești să intri în contact cu noi, te rugăm să folosești formularul de contact. 

element-compania-1.webp